Yalçındağ, kimin desteğiyle Doğan Medya Grubu'nun başına geçti?

Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ'ın Doğan Medya Grubu'nun başına geçmek için kimlerden yardım istediği ifşa oldu!
Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın gmail hesabının Redhack tarafından hacklenmesinin yankıları sürüyor.

Ortaya çıkan yazışmalar arasında medya dünyasının en ilgisini çekenler şüphesiz Doğan Medya Grup Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın Havuz Medyası'nın başındaki Serhat Albayrak'a gönderdikleri. Serhat Albayrak'ın bu maillerden bir kısmını ya da tamamını kardeşi Berat Albayrak'a göndermiş olmasıyla kirli ilişkiler ve kişisel çıkar hesapları ortaya saçılıyor.

Yandex'in CEO'su iken tekrar Doğan Yayın Grubunun başına geçmeye heveslendiği açıkça anlaşılan Mehmet Ali Yalçındağ (Aydın Doğan'ın damadı, Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın eşi) bu konuyla ilgili çabalarını ve gelişmelerini heyecanla Serhat Albayrak'a aktarıp destek istiyor. Doğan Grubu içerisindeki havayı sıcağı sıcağına Serhat Albayrak'a yetiştirdiği anlaşılan Mehmet Ali Yalçındağ, adeta Doğan Medya Grubu'nun "Fuat Avni"si gibi hareket etmiş!



İŞTE MEHMET ALİ YALÇINDAĞ'IN 12 ARALIK 2015'TE SERHAT ALBAYRAK'A GÖNDERDİĞİ MAİL.


From: Mehmet Ali Yalcindag <[email protected]>; 
Subject: Yeğen hayırlı olsn 
Sent: Sat, Dec 12, 2015 9:35:03 AM 

Üstat günaydın öncelikle başta Esra hanım ve Berat beyi ve tüm ailenizi canı gönülden kutluyorum. Yeni yeğenin hayırlı olsun. Allah şansını bahtını açık etsin,
Berat beye bu duygularımızı iletebilirsiniz çok memnun oluruz Arzu ve ben.

Diğer taraftan bu hafta çok yoğun bir hafta geçirdim ve Doğan grubunda en çok konuşulan konu Mehmet Ali'yi başa getirelim mi. Aydın bey ilk kez üst düzey çalışanlara soruyor fikirlerini ve tümünden aldığı yanıt Mehmet Ali beyi getirin artık rahatlayalım. Çalışanlardan çok güçlü bir destek var.

Kızlar tamamen karşılar, hatta grup çalışanlarını rahatlatmak için, bakın herşey çok iyi gidiyor türbülans durdu, rahat edin artık, hiç bir tehlike kalmadı diyorlar, hatta Kelebek geceleri falan yapıp hayat normale döndü havası veriyorlar. Yani kızlara göre hiç bir sorun kalmadı. Bu rahat ortam havasını Aydın beyin verdiği ters havaya karşı yapıyorlar.

Aydın bey ise iki koldan inceleme yapıyor grup psikolojisini anlamak için. Bir yandan diyorki Rifat Ababay'a, çok sıkıştım bana bir öneri getirin diyor, Rifat'ta hiç düşünmeden Yalçındağ'a bağlayın bizi kurtarın kızlardan diyor. Diğer taraftan bazı yöneticilere de artık rahatladık işinize bakın hatta Cumhurbaşkanı haber yollamış yakında sizin kanallarınıza çıkabilirim demiş diyerek rahatlatıyor herkesi.

Üstat bu hafta artık karar verebilir. Bana yardımcı olacaksanız tam zamanı verin desteği bitsin bu iş. Söylenecek olan çok basit Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberlere çok sevindik tebrik ederiz denek bana çok destek olacak.

Kolay gelsin.

Mehmet Ali Yalçındağ
President and CEO
Yandex.Turkey
30 Eylül 2016 13:44
DİĞER HABERLER