Yalçındağ istifa mı etti?

Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın e-postalarının ele geçirilmesinin ardından içerden aktardığı bilgiler tartışılan Doğan Yayın Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın istifa ettiği öne sürüldü
Odatv sitesinin iddiasına göre Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti. Habere göre Dün istifa eden Yalçındağ  bu kararının kısa süre içinde duyurulması bekleniyor. Yalçındağ'ın, istifasına gerekçe olarak yayımlanan mesajlarının ardından başlayan tartışmada yıpranmasını gerekçe gösterdiği öne sürüldü.

“Mesajları kendisinin göndermediğini söylemişti”

Redhack’in açıkladığı mesajların ardından söz konusu e-postaların gerçek olmadığını iddia eden Yalçındağ, “Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş” demişti. Yalçındağ, teknik incelemenin devam ettiğini söyleyerek “Şaşkınlık içerisindeydim, ama teknik olarak benim bilgisayarımdan e-mail atılmış gibi… e-mail atabiliyorlarmış bilgisayarınızı ele geçirdikleri zaman. Yatak odasına girmek gibi bir şey” ifadelerini kullanmıştı.

Yalçındağ bu göreve 9 ay önce atanmıştı.
30 Eylül 2016 13:05
DİĞER HABERLER