Reyhanlı'nın ardından Kilis'e de roket atıldı

Afrin'den saat 20.00 sıralarında peş peşe ateşlenen roketler, Kilis'teki Ekrem Çetin ve Barış mahallelerindeki 4 eve isabet etti. OIay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kilis’te Ahmet Rasim Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binaya Afrin tarafından atılan roket isabet etti. Daha sonra 3 ayrı roket daha atıldı.. 
Kilis'e ise atılan roket sayısı 4'e yükseldi.
Suriye’nin Afrin kentindeki terör örgütü mevzilerinden atılan 3 roket mermisi daha Ekrem Çetin ve Barış mahallelerindeki evlere isabet etti. Terör örgütü mevzilerinden ateşlenen toplam 3 roket mermisinin, aralıklarla düşüp, patlamasıyla 4 evde hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerlerinde önlem alıp, inceleme yaptı. Kilis’e düşen roket mermisi sayısı toplamda 4’e ulaşırken, Vali Mehmet Tekinarslan, 2’si Suriyeli 7 kişinin yaralandığını açıkladı. Vali Tekinarslan, “Hepimize geçmiş olsun. Yaralılarımızın durumu iyi” dedi.

Suriye’nin Afrin bölgesinden Hatay’ın Reyhanlı ilçesine akşam saatlerinde yapılan roketli saldırıda ilk belirlemelere 1 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi yaralanmıştı.


21 Ocak 2018 21:24
DİĞER HABERLER