Karamollaoğlu'na toplantı için salon vermediler!

Temel Karamollaoğlu'nun katılacağı, 'Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor' etkinliğine izin çıkmadı.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşık 3 ay önce planladığı ve 1 aydır hazırlıklarını sürdürdüğü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılacağı, “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” programı gerekçe gösterilmeksizin iptal edildi.

Milli Gazete’de yer alan habere göre, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu’nun organize ettiği Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılacağı “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” etkinliği son gün iptal edildi. İstanbul Bahçelievler’de bulunan Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde yapılmasına karar verilen programın tüm tanıtım çalışmaları, canlı yayın hazırlıkları ve üniversiteli öğrencilerin katılımları tamamlanmıştı. 26 Haziran perşembe günü saat 20.30 için tüm duyuruları yapılan program hiçbir gerekçe gösterilmeden okul yönetimi tarafından iptal edildi.

'SİYASİ İRADENİN BASKISIYLA İPTAL ETTİRİLDİ'

AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor programımız hiçbir gerekçe gösterilmeksizin son gün siyasi iradenin baskısıyla iptal ettirildi. Böyle bir program için ter dökmek sizin gibi yiğitlere, böyle bir programı iptal etmek ancak fikirden yoksun korkaklara ve zalimlere yakışırdı” denildi.
26 Nisan 2018 16:06
DİĞER HABERLER