'Hürriyet'e hakkımı helal etmiyorum'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupa maçında yaşananların ardından gazetelerde çıkan bazı haberlere tepki gösterdi.
Hürriyet gazetesinin kendine göre haber yaptığını, Ertuğrul Özkök ve diğerlerine hakkını helal etmediğini söyleyen Güneş, “Ben Trabzonsporlu değilim, Beşiktaşlı değilim. Ben Türk futbol adamıyım. Bana yapılan saygısızlığı ve hakareti aynen iade ediyorum” diye konuştu.

Olaylı maçın ardından Hürriyet’te yapılan ‘Söz Aykut Kocaman’da’ başlıklı haberde şöyle denmişti: “Aykut Kocaman: ‘Kim olursa olsun bir şey atılması yanlış. Bunu kınıyorum’. ‘Bakıyorsunuz, kafayı yardığı söylenen çakmak ortada yok’. ‘Şenol Güneş’in başında kan görseydim, lanet olsun maça derdim.”
 
Spor Toto Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, basında kendisine haksızlık yapanlar olduğunu söyledi ve “50 yıldır bu ülkede emek vererek bir yere gelmeye çalışıyorum. Biri Hürriyet’ten Mehmet Arslan. Ertuğrul Özkök ve diğerleri. Hakkımı helal etmeyeceğim, onlar da etmesinler. Hürriyet kendine göre yazıyor sonra Aykut hocadan ona cevap verdiriliyor” dedi.
24 Nisan 2018 17:08
DİĞER HABERLER