Hocaefendi'den kardeşinin vefatı sonrası mesaj

Fethullah Gülen Hocaefendi'den, kardeşinin vefatı sonrası taziyeler için teşekkür mesajı geldi.
Hocaefendi'nin, Herkul.org'da yayınlanan mesajı şöyle:

''İç içe gurbetler yaşadığımız bu mağmum günlerde, kardeşim Salih Gülen’in vefatı ile bu mihnet yurdundan ayrıldığı haberini aldım.

Hem kendi gurbetim, hem onun gariplerden bir garip olarak vefat edişi ve hem de cenazesine iştirak edememem sebebiyle kat kat hüzünler yaşadığım bu zamanda bizzat veya bilvesile taziyelerini ileterek acımı paylaşan değerli dost ve kardeşlerimin her birine teşekkür ederim; Cenâb-ı Hakk hepsinden razı olsun.

Rabbimin lütfuyla ebedî ahiret komşuluğuna namzet mü’minler için bu dünyadaki muvakkat ayrılıklar bir şey ifade etmez. Hepimiz insanız; insanlığın gereği olarak üzülürüz ve özleriz. Üzüntüsünü ve özlemini paylaşıp teselli vesilesi olan sadık dostlara sahip bulunmak da bir mü’min için bu dünyada Cenâb-ı Hakk’ın farklı bir lütfudur. Ona da binlerce hamdolsun.

Bu vesileyle, Cenâb-ı Erhamürrâhimîn’den niyaz ederim ki, zalimlerin zulmünden kaçan, haksız bir şekilde hapsedilen veya mazlumen hayatını kaybeden, böylece sevdiklerinden uzak kalan bütün mü’minleri sevdikleri hayatta ise bu dünyada ama her hâlükârda ebedi âlemde buluştursun. Kadını ve erkeğiyle bütün mazlum, mağdur, mehcûr, mevkuf ve mescûn kardeşlerimize en yakın zamanda ferec ve mahreç ihsan eylesin. Çektiklerini manevî terakkilerine vesile yapsın.''

M. Fethullah Gülen
21 Mart 2019 10:10
DİĞER HABERLER