Hani Cemaat kumpasıydı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Trabzon'lu Berat Albayrak'ın maillerini hackleyen Redhack, Berat Albayrak'ın mailinden çıktığı iddia edilen 2014'de İsviçre ve İngiltere'de gazetelere verilen şike ilanını yayınladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın maillerini hackleyen ve ilginç verilere ulaşan Redhack, 2014 yılında İsviçre ve İngilterede gazetelere verilen şike ilanının belgelerini yayınladı. 



Futbol dünyasının yönetim merkezi olan İsviçre'nin önde gelen yayın organlarından Le Temps gazetesinde UEFA ve FIFA'ya çağrıda bulunulan ilanda; siyah zemin üzerine beyaz puntolarla yazılarak şu ifadeler yer aldı: “Sayın UEFA Yetkilileri, Sayın FIFA Yetkilileri, CAS şöyle demektedir: “UEFA, Fenerbahçe’yi şikeden dolayı iki sezon için UEFA kulüp turnuvalarına katılmaktan men etmiştir.”. 

Hürriyet'in zamanında İsviçreli gazete yetkilileriyle yaptığı görüşmede "İlanın kimin tarafından verildiğini biliyoruz fakat size isim veremeyiz" karşılığı alması basında büyük yankı uyandırmıştı.

İşte o ilanlar:




 Redhack'in yayınladığı belgelere göre ilanı veren isim Trabzon'lu bakan Berat Albayrak.  Redhack ilan için aracı olarak kullanılan kişiyle ilgili bir de not düştü:


27 Eylül 2016 18:36
DİĞER HABERLER