Ebru Gündeş Zarrab'ı terk etti

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu bulunan eşi Rıza Sarraf'tan boşanıyor.

Rıza Sarraf, Ebru Gündeş'in boşanma talebini yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010’da aile arasında kıyılan nikâhla evlendiği Rıza Sarraf’tan iddiaya göre uzun süredir boşanmak istiyordu, ancak eşinin karşı çıkması üzerine bu kararını hep erteledi. Bir kez de çiftin avukatları Şeyda Yıldırım tarafından yalanlanan boşanma iddiası dün doğrulandı.

SARRAF’TAN AÇIKLAMA

Reza Zarrab imzalı basın açıklamasının tam metni şöyle:


"13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır.

İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm."

  GÜNDEŞ'TEN BOŞANMA KARARIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

ABD'de tutuklu bulunan Rıza Zarrab'ın avukatı Volga Gökçe'nin Hürriyet'e aktardığı bilgiye göre, boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran'da Sarraf'a ileten Gündeş, avukatlarından süreci hızlandırmalarını istedi. Gündeş, önceki gün de boşanma vekaletnamesini Sarraf'a iletti. Ebru Gündeş de, gece Hürriyet'e boşanmayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Rıza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur."

25 Eylül 2016 11:11
DİĞER HABERLER