Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımıza “diktatör” diyorlar

17 Aralık 2013 yolsuzluk soruşturmasının yapıldığı gün babası Recep Tayyip Erdoğan ile "rüşvet paralarını sıfırlamak için" yaptığı telefon konuşması internete düşmüştü. Bilal Erdoğan, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde AKP'ye destek toplantılarına katılıyor. Ortaöğretim öğrencilerine propaganda yapan Bilal Erdoğan, babasına diktatör denilmesinin sebebini Batman'da şöyle izah etti: "Hasetlerinden kuduruyorlar da ondan."

Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Cumhurbaşkanımıza 'diktatör' diyorlar, ama bakıyorsunuz 60’ın üzerinde ile gidiyor. Çok sayıda miting yapıyor. Niye? Çünkü milletin gönlünü almaya çalışıyor.” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, aynı zamanda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan babasına destek toplantıları için ğittiği şehirlerde ortaöğretim öğrencilerine propaganda yapıyor. 

HİZMET HAREKETİ'NE AİT YURTLARI GASP EDEN VAKIF: TÜGVA

Belediyelere ait binaları “bedelsiz” devralmakla, Hizmet Hareketi’ne ait yurtları işgal etmekle meşhur TÜGVA’nın tertip ettiği son toplantı Batman’da yapıldı. 

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda TÜGVA ve AKP Batman Gençlik Kolları işbirliği ile tertip edilen “Gençlik Buluşmaları” isimli etkinlikte konuşan Erdoğan, babasına “diktatör” denilmesinden dert yandı. 

"Ben Cumhurbaşkanımızı en iyi tanıyanlardan biriyim.” diyen Bilal Erdoğan, şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımıza 'diktatör' diyorlar ama bakıyorsunuz 60’ın üzerinde ile gidiyor. Çok sayıda miting yapıyor. Niye? Çünkü millete kendini anlatmaya çalışıyor. Milletin gönlünü almaya çalışıyor.”  

“HER SEÇİMDE YÜZDE 50 OY ALACAĞI BELLİ” DEDİ

Bilal Erdoğan, babasının seçimde alacağı oy oranının baştan belli olduğunu da itiraf etti: “Her seçimde yüzde 40 ile 50 oy alacağı belli olan bir lider bu kadar uğraşıyor ve çalışıyor.” 

Babasına “diktatör” denilmesinin bir başka sebebinin de “Onun için cesur olamadıkları için hasetlerinden kuduruyorlar da ondan.” sözleri ile ifade etti.

“OĞLUM BU KADAR AÇIK KONUŞMASANA!”

Bilal Erdoğan, 17 Aralık 2013 yolsuzluk operasyonunun yapıldığı gün babası ile yaptığı seri telefon konuşmaları ile hatırlanıyor. 

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Kısıklı Mahallesi’nde villada bulunan rüşvet paralarını sıfırlamakta zorlandığını söylemesi ve telefonda bazı isimleri açık açık söylemesi üzerine dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan kısık sesle, “Oğlum sana kaç defa söyledim. Bu kadar açık konuşma!” demişti.


21 Mart 2019 12:41
DİĞER HABERLER