Amedspor maça çıkmadı...

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, son 2.5 yıldaki 60 maçın 41'inde taraftarlarına deplasman yasağı uygulandığını belirtti. Edemen "TFF'nin bu uygulamalara karşı 'dur' demesi için Sivas Belediyespor maçına çıkmadık. Böyle bir kararı keyfimizden almadık. Pişman da değiliz ve savunmamız hazır. Şimdi TFF'nin vereceği kararı bekliyoruz” dedi
2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve hafta sonu kulüplerine yönelik uygulanan taraftar yasağını protesto amacıyla Sivas Belediyespor maçına çıkmayan Amed Sportif Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, 2.5 yıl içerisinde oynadıkları 60 maçtan 41’inde taraftarlarına deplasman yasağı uygulandığını belirterek, “TFF’nin bu uygulamalara ‘dur’ demesi için Sivas Belediyespor maçına çıkmadık. Pişman değiliz” dedi.

Her hafta konuk takımları en iyi şekilde ağırladıklarını ve Anadolu kültürü gereği konuklarına en üst düzeyde misafirperverlik gösterdiklerini anlatan Edemen, “Aslında biz de kulüp yöneticileri tarafından iyi karşılanıyoruz. Kaldı ki, derdimiz kulüplerle değil. Biz, kulübümüze taraftar yasağı uygulayan il güvenlik kurulu kararlarını doğru bulmuyoruz. Bu kararımızda bütün Türkiye haklı olduğumuzu biliyor. Önemli olan taraftarlarımızla deplasman maçlarında buluşma hakkını elde etmektir” diye konuştu.
29 Ocak 2018 14:50
DİĞER HABERLER