15 Temmuz ve Erdoğan propagandası çocuk dergilerinde!

15 Temmuz ve Erdoğan propagandası çocuk dergilerinde!
AKP ve Erdoğan rejimi, 15 Temmuz darbe girişimini 4-6 yaş arasına hitap eden çocuk dergilerine de soktu. Bilge Minik ve Bilge Çocuk adlı dergide, "O gece çocuklar da dışardaydı" başlıklı söyleşide 14 yaşındaki başörtülü bir çocukla yapılan söyleşiye yer verildi, çocuğun "gazi" olduğu öne sürüldü. Çocuklara Erdoğan rejimi propagandasının yapıldığı derginin sponsorları ise Cumhurbaşkanlığı, THY, Sabah Gazetesi ve Turkcell...
Erdoğan ve AKP rejimi, 15 Temmuz darbe girişimini her alanda kullanmaya devam ediyor. Okulların açıldığı ilk hafta ülkenin tüm okullarında "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" adı altında gerçekleşen Erdoğan ve AKP propagandası, şimdi de çocuk dergilerine sıçradı. 

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN "GAZİ" OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

4-6 yaş arasına hitap eden Bilge Minik ve Bilge Çocuk adlı dergilerde 15 Temmuz darbe girişimi konusu işlendi. 14 yaşındaki başörtülü bir çocukla yapılan söyleşide, söz konusu çocuğun "gazi" olduğu belirtildi. Hırka-i Şerif Ortaokulu'ndan mezun olan 14 yaşındaki Adviyye adlı çocuk, 15 Temmuz gecesi ailesiyle birlikte nasıl sokağa çıktıklarını anlattı. 

DERGİNİN SPONSORLARI TANIDIK: THY, SABAH, TURKCELL... 

Çocuklara Erdoğan ve AKP rejimi propagandası yapılan derginin sponsorlarının ise Cumhurbaşkanlığı, Türk Hava Yolları, havuz medyasının gazetesi Sabah ve Turkcell olması dikkat çekti. 




23 Ekim 2016 18:33
DİĞER HABERLER